FUSION OCH META!

Vädersäkring för öppna platser, uteserveringar eller till hemmet. Modellerna Fusion och Meta har alla bekvämligheter. Den integrerade vertikala Raso screenmarkisen i fronten är helt integrerad i konstruktionen. Modell Fusion och Meta är helt tillverkad i aluminium och med ett helt öppningsbart tak i vattentät PVC. Fusion kan göras med ett utfall på 650 cm och Meta kan göras upp till hela 900 cm. Båda kan göras upp till 1300 cm breda. Givetvis är det möjligt att koppla ihop flera moduler efter varandra för att skapa stora skyddade, smakfulla ytor oberoende av varandra. fusion-and-meta
Utnyttja fullt ut med hjälp av värmare. Eller rättare sagt halogenvärmare.
En Halogenvärmare ger omedelbar och direkt värme och när kvällarna blir lite kyligare är halogenvärmarna i ännu högre utsträckning ett fantastiskt hjälpmedel för att skapa långa och sköna kvällar. Mer om halogenvärmare finner du under VÄRMARE längst upp på sidan. Visst låter det intressant. Tveka inte att slå oss en signal så pratar vi mer om de olika möjligheterna.
Vad är du ute efter? Vi hjälper er att hitta rätt lösning.
För mer information, kontakta oss på Horeca Garden.

Kontaktsymboler

↑ Sortiment och modeller med produktfakta och information finner du under respektive rubrik längst upp på sidan. ↑