NÄR BARA DET BÄSTA ÄR BRA NOG.

Det finns en anledning till varför våra parasoller sticker ut.
glatz-2017
Våra parasoller:
Alla är utvecklade av ett R&D team i Schweiz, funktionerna är ergonomiska och många av komponenterna har internationella patent.
Finns i 27 olika modeller, varav de flesta finns i tre olika former med ett brett utbud av storlekar och upp till 90 olika färger – vi erbjuder det största utbudet av parasoller i världen.
Har mängder av utvecklade tillvalsmöjligheter eller tillbehör från andra premiumtillverkare som är 100% kompatibla. Portföljen sträcker sig från olika former av fästen till andra tillbehör som skydd, värmare och bistro bord etc.
Tillhandahålls inte av kreti och pleti – vi följer tillverkarens selektiva distributionsstrategi: med andra ord, vi är en noggrant utvald och utbildad säljpartner som säkerställer utmärkt service för våra slutkunder.
Allt började 1895. Det betyder 119 år av historia och erfaren, kombinerat med en vilja och förmåga att förnya sig, och som är lika stark nu som det var på den allra första dagen.
Allt detta är vi stolta att kunna förmedla. Och som sagt, det finns en anledning till varför våra parasoller sticker ut.
Vad är du ute efter? Vi hjälper er att hitta rätt lösning.
För mer information, kontakta oss på Horeca Garden.

Kontaktsymboler

↑ Sortiment och modeller med produktfakta och information finner du under respektive rubrik längst upp på sidan. ↑