CAPPUCCINO PÅ CAPPUCCINO!

Snart är det dags att ta en cappuccino på Cappuccino vid Kopparmärra i Göteborg igen! Förra året levererade och installerade vi 5 st premium parasoller från Glatz. Palazzo® Noblesse i storleken Ø 5 m med LED belysning. Vår vän Hans på Åkes Solskydd och hans killar var med och hjälpte till och de levererade och installerade även 3 st Finessmarkiser samtidigt. Ja, då blir det snyggt och välkomnande.
Vilket är ditt behov?
Litet enkelt parasoll eller stort kraftigt restaurang parasoll som står pall för mycket? Tveka inte att slå oss en signal så pratar vi mer om hur vi kan hitta rätt lösning utifrån dina förutsättningar.
Utnyttja fullt ut med hjälp av värmare. Eller rättare sagt halogenvärmare.
En Halogenvärmare ger omedelbar och direkt värm och nu när kvällarna blir lite kyligare är halogenvärmarna i ännu högre utsträckning ett fantastiskt hjälpmedel för att skapa långa och sköna kvällar. Mer om halogenvärmare finner du under VÄRMARE längst upp på sidan.
För mer information, kontakta oss på Horeca Garden.

Kontaktsymboler

↑ Sortiment och modeller med produktfakta och information finner du under respektive rubrik längst upp på sidan. ↑