MODELL OPERA!

Design i harmoni med naturen, för öppna platser, uteserveringar eller till hemmet. En modell med alla bekvämligheter. Den integrerade vertikala Raso screenmarkisen är helt integrerad i konstruktionen som är endast 32 cm hög. Modell Opera är helt tillverkad i aluminium och är ett öppningsbart sol & väderskydd med ställbara lameller som kan vridas 140ᵒ kring sin egen axel och är banbrytande för den senaste generationen av våra modeller. Varje enskild modul kan göras 450 x 600 cm. Det är möjligt att koppla ihop flera moduler för att skapa stora skyddade, smakfulla ytor oberoende av varandra. För mer information, kontakta oss på Horeca Garden.
Hur kan vi hjälpa er?
Slå oss en signal. Idag, imorgon eller när det passar er bäst. Så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Kontaktsymboler

↑ Sortiment och modeller med produktfakta och information finner du under respektive rubrik längst upp på sidan. ↑