HOTEL D'ANGLETERRE.

Det är nu 1 år sedan vi levererade och installerade 5 st premium parasoller från Glatz till vår kund, Hotel d’Angleterre, Köpenhamn, Danmark.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. 4 st Palazzo® Style i storleken 3×4 m med halogenvärmare, LED belysning och med motordriven öppning och stängning samt 1 st Fortero i storleken 2,5×2,5 m. http://www.dangleterre.com/

Vilket är ditt behov?
Solskydd eller regnskydd? Litet enkelt parasoll eller stort kraftigt restaurang parasoll som står pall för mycket?
Tveka inte att slå oss en signal så pratar vi mer om hur vi kan hitta en bra lösning utifrån dina förutsättningar. Idag, imorgon eller när det passar er bäst. Så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.
Välkommen till Horeca Garden! Du också!
Kontaktsymboler

↑ Sortiment och modeller med produktfakta och information finner du under respektive rubrik längst upp på sidan. ↑