ROOMSERVICE HUSET VÄDERSÄKRAT OCH KLART.

Året var 2014. Radarparet Johnnie och Mattias samt inredare Mija Kinnning designade, byggde och inredde ett helt nytt hus från VästkustVillan på en naturskön plats vid havet utanför Båstad. En villa som skulle fungera för såväl den moderna familjen som det traditionella paret.
2017 var vi på plats och vädersäkrade uteplatsen med modell Tecnic.
Solskydd eller väderskydd? Eller varför inte – både och!
Ett tak du önskar att du hade, när det nyckfulla vädret slår om till det sämre. Men som du kan ”cabba av” när den svenska sommaren är som bäst. Ett uterum när det behövs och en cabriolet när solen skiner. Markiser som inte bara är solskydd utan även ett förstklassigt väderskydd.
Hur kan vi hjälpa er?
Slå oss en signal. Idag, imorgon eller när det passar er bäst. Så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Kontaktsymboler

↑ Sortiment och modeller med produktfakta och information finner du under respektive rubrik längst upp på sidan. ↑