CIELO HAR ÖPPNAT FÖR ÅRET.

Så, då var Cielo högst upp på hotell Bellora i Göteborg öppen igen och därmed sommaren. ☀️???? För er som missat det blev Cielo utsedd till en av världens 5 bästa takbarer förra året. ????????????????Hatten av för ESS Group och Hotel Bellora till utmärkelsen. ????????????
Ingen har dock missat att det var vi som levererade och monterade sammanlagt 24 meter markis modell större. ???? Eller rättare sagt, den största och kraftigaste markisen på marknaden med 5 meters utfall. Just det, modell Jumbo från schweiziska Stobag ????????. Och det är inte lite det för att vara markis. Vi levererade även ett lika långt höj-/sänkbart glasräcke, modell Café au Lä/Cit i Lä från svenska företaget Svalson ifrån Piteå. ????????
Hur viktig är din uteservering för din verksamhet? Vill du ha hjälp från någon som kan? 
Välkommen då till Horeca Garden! Du också! Slå oss en signal. Idag, imorgon eller när det passar er bäst. Så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Kontaktsymboler