DRYGT 20 ST. PARASOLLER I KÅSEBERGA.

Det känns inte riktigt som att vi är i Sverige på dessa bilder som vi ”lånat” från kund. 😉
Men så är det. Vi befinner oss i Kåseberga, fiskeläget där Sveriges största skeppssättning finns, Ales stenar, med sina totalt 59 stenblock och som är 67 m lång och 19 m bred. En upplevelse där havet möter himlen och naturen. Det är nära på magisk!
Hos Kåseberga Fisk och Ahls Rökeri, där hav möter bord, skuggar ett 20-tal parasoller dig när solen står som högst. Modellen heter Alu Push och kommer från Glatz.
Vilket är ditt behov?
Solskydd eller regnskydd? Litet enkelt parasoll eller stort kraftigt restaurang parasoll som står pall för mycket? Tveka inte att slå oss en signal så pratar vi mer om hur vi kan hitta en bra lösning utifrån dina förutsättningar.
För mer info, produktfakta om resp. modell, kolla hemsidan under rubriken Parasoller.
Välkommen till Horeca Garden! Du också!

Kontaktsymboler