OPERA & VISION – BIOCLIMATIC PERGOLAS

Designade för öppna platser, uteserveringar eller till hemmet. Öppningsbart sol & väderskydd, helt tillverkat i aluminium och med ställbara lameller som kan vridas 140ᵒ kring sin egen axel. Varje enskild modul kan göras 450 x 600 cm. Det är möjligt att koppla ihop flera moduler för att skapa stora skyddade, smakfulla ytor oberoende av varandra.
För mer information, kontakta oss på Horeca Garden.

Solskydd eller väderskydd? Eller varför inte – både och!
Ett tak du önskar att du hade, när det nyckfulla vädret slår om till det sämre. Men som du kan ”cabba av” när den svenska sommaren är som bäst. Ett uterum när det behövs och en cabriolet när solen skiner. Markiser som inte bara är solskydd utan även ett förstklassigt väderskydd.
Hur kan vi hjälpa er?
Slå oss en signal. Idag, imorgon eller när det passar er bäst. Så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Kontaktsymboler

↑ Sortiment och modeller med produktfakta och information finner du under respektive rubrik längst upp på sidan. ↑