PERGOLAMARKISER!

SB P3000 / P3500 är vår väldigt smidiga pergolamarkis som har stödben i framkant. Tack vare dessa stödben blir konstruktionen stabil och med dess långa utfall täcker den betydligt större yta än vad en vanlig markis kan göra. SB P3000 / P3500 används såväl till professionella lösningar för uteserveringar som till kommersiella utomhusytor. Eller varför inte, där hemma?!

Med en patenterad gas- och fjädermekanism inbyggt i skenorna blir det möjligt att erhålla en konstant spänning i väven när markisen är utsträckt. SB P3000 / P3500 är alltid med motor och manövreras enkelt med en fjärrkontroll. För svala kvällar rekommenderar vi att man kompletterar med någon av våra SOLAMAGIC värmare.
Vad är du ute efter? Vi hjälper er att hitta rätt lösning.
Slå oss en signal. Idag, imorgon eller när det passar er bäst. Så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.
Välkommen till Horeca Garden! Du också!

Kontaktsymboler

↑ Sortiment och modeller med produktfakta och information finner du under respektive rubrik längst upp på sidan. ↑