MED VÅRA LÖSNINGAR SPELAR DET INTE NÅGON ROLL OM DET REGNAR.

Är du trött på att ännu en sommar regnat bort?
Då kan det faktiskt vara en god idé att redan före årsskiftet går från ord till handling. För om du redan planerat för en investering nästa år, är det inte dumt lösa den redan i år. Om du vill minska skatten och ditt företag redovisar vinst innevarande år vill säga. Det ska ju finnas pengar att ”handla för”. Annars är ju risken att man hamnar i Lyxfällan…

Låt Horeca Garden hjälpa er med lönsamheten.
Med lönsamhet kommer att en verksamhet fortsatt kan utvecklas, leva vidare, anställa fler medarbetare etc. etc. Och det är det som är grunden för all business – att vara lönsam. Eller hur!?
För att göra vårt resonemang lättare att ta till sig, återberättar vi här samtalet från ytterligare en i raden av genomförda projekt där kunden, låt oss kalla honom Marcus, ringer upp oss efter en fullständigt urusel sommar. Ja, vädermässigt alltså. ”Tack! Jag ville bara ringa och säga tack! Vi är så nöjda med det ni levererade till oss. Utan detta hade vi garanterat tappat minst 20% i omsättning. Nu har vi istället ökat med drygt 40%. Och vi har fullt hela tiden. Oavsett väder! Tack än en gång!” Ja, det var ju ord och inga visor. En solskenshistoria trots allt regn i sommar. Tack själv Marcus för förtroendet.
Vad är du ute efter? Vi hjälper er att hitta rätt lösning.
Det är lätt att räkna ut vad saker kostar. Svårare är att förstå vad det är värt och vad man faktiskt får för sina pengar. Med våra lösningar är det ni som tar kontroll över vädret – det förlänger säsongen i början och i slutet – det möjliggör och säkrar fler utomhusarrangemang på plats – det säkrar och ökar omsättningen – och det bidrar till ett bättre TB för verksamheten. Det är det som kallas lönsamhet och som gör att man kan fortsätta att utvecklas, leva vidare, anställa fler medarbetare… Ja, ni fattar.
Välkommen till Horeca Garden, du också!
Med kunskap, erfarenhet och engagemang levererar vi lösningar med känsla och hög servicegrad – alltid med kunden i centrum. Något som leder till långa och goda relationer. Eller hur Marcus!?
Anlita oss i ett tidigt skede. Då kan du lättare realisera ditt projekt med en professionell och tilltalande ”utsida” kommande säsong. Antingen det gäller nya möbler, stora parasoller eller med våra öppningsbara taklösningar. Marknadens i särklass bästa. Fråga bara våra kunder.
Vi hörs!
Kontaktsymboler 300

 ↑ Sortiment och modeller med produktfakta och information finner du under respektive rubrik längst upp på sidan. ↑