EN PALAZZO NOBLESSE HITTADE ETT NYTT HEM.

Det är nu ett tag sedan denna Palazzo Noblesse 5×5 m fick ett nytt hem ute på Resarö. Den har LED- belysning och är förberedd för värmare för lite kyligare kvällar. Visst är den vacker och visst ser den ut att trivas!
Välkommen till Horeca Garden, du också!
Med kunskap, erfarenhet och engagemang levererar vi lösningar med känsla och hög servicegrad – alltid med kunden i centrum. Något som leder till långa och goda relationer. Eller hur Marcus!?
Anlita oss i ett tidigt skede. Då kan du lättare realisera ditt projekt med en professionell och tilltalande ”utsida” kommande säsong. Antingen det gäller nya möbler, stora parasoller eller med våra öppningsbara taklösningar. Marknadens i särklass bästa. Fråga bara våra kunder.
Vi hörs!
Kontaktsymboler 300

 ↑ Sortiment och modeller med produktfakta och information finner du under respektive rubrik längst upp på sidan. ↑