SKRÄDDARSYTT. VÄDERSÄKRAT. ÄNTLIGEN!

Vad gör du när vädret vill annat? Vi har lösningen!
Med våra öppningsbara tak erbjuder vi lösningar som gör din verksamhet oberoende av vädret och förlänger säsongen i början och i slutet. Våra öppningsbara tak möjliggör och säkrar även fler utomhusarrangemang på plats. En vädersäkrad, professionell och tilltalande uteservering höjer verksamhetens attraktionskraft. Och det kommer dina gäster att tacka dig för. Och uppskatta. Tillsammans bidrar det till ett bättre TB för din verksamhet. Och det kommer du att tacka oss för. ????
Hur viktig är din uteservering för din verksamhet?
Horeca Garden erbjuder lösningar som är helt kund och måttanpassade utifrån våra kunders specifika förutsättningar, önskemål och skräddarsys därefter. Med våra öppningsbara tak slipper du paniken när det börjar regna och blåsa. Paniken när gamla markiser börjar gunga och måste vevas in. Paniken när klena parasoller måste fällas ihop. Eller än värre, om parasollerna råkar blåsa iväg…
Anlita oss i redan nu!
Då kan ni lättare realisera ert projekt med en professionell och tilltalande ”utsida” kommande säsong. Med marknadens i särklass bästa öppningsbara taklösningar. Fråga bara våra kunder. ????
Vi hjälper er hitta rätt lösning.
Det lönar sig i längden. Tveka därför inte att slå oss en signal. Idag, imorgon eller när det passar er bäst. Så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.
Som sagt, vi har lösningarna när vädrets makter vill annat!
Vi hörs!
Kontaktsymboler 300

 ↑ Sortiment och modeller med produktfakta och information finner du under respektive rubrik längst upp på sidan. ↑