VAD GÖR DU NÄR VÄDRET VILL ANNAT? VI HAR LÖSNINGEN!

Till privatkunder sammanfattar vi det så här:

Med våra öppningsbara tak suddas gränsen ut mellan ute och inne. Det är taket du önskar att du hade, när det nyckfulla vädret slår om till det sämre. Men som du kan ”cabba av” när den svenska sommaren är som bäst. Ett uterum när det behövs men en cabriolet när solen skiner. Det är glädje från första dagen och höjd livskvalitet. Att det sen också höjer din bostads värde gör ju inte saken sämre.arkitektbild 1500

 

Till hotell, restauranger och caféer sammanfattar vi det så här:

Med våra öppningsbara tak erbjuder vi lösningar som gör din verksamhet oberoende av vädret och förlänger säsongen i början och i slutet. De möjliggör och säkrar också fler utomhusarrangemang på plats. En vädersäkrad, professionell och tilltalande uteservering höjer verksamhetens attraktionskraft. Och det kommer era gäster att tacka er för. Och uppskatta. Allt detta tillsammans bidrar till ett bättre TB för din verksamhet.
Mito från stängt till öppet

Anlita oss redan idag.

Tveka inte att slå oss en signal eller skicka ett mail. Idag, imorgon eller när det passar er bäst. Det behöver inte vara krångligare än så. Väl mött!

Mer om de olika modellerna, produktfakta och information finner du under rubriken VÄDERSKYDD / ÖPPNINGSBARA TAK / UTERUM längst upp på sidan. Där finner du även resten av vårt sortiment.

Välkommen till Horeca Garden! Du också!

Kontaktsymboler

↑ Sortiment och modeller med produktfakta och information finner du under respektive rubrik längst upp på sidan. ↑