SOMMAR. BÅSTAD. TENNIS. PEPES. LOFT.

Dit har vi levererat och monterat 4 st. premium parasoller, Palazzo Royal. Detta kompletterat med såväl värme i parasollerna som LED-belysning. Ja, då blir det snyggt, inbjudande, välkomnande, trevligt och lite andra superlativ. ?

Välkommen till Horeca Garden, du också!

Med kunskap, erfarenhet och engagemang levererar vi lösningar med känsla och hög servicegrad – alltid med kunden i centrum. Något som leder till långa och goda relationer.

Anlita oss i ett tidigt skede. Då kan du lättare realisera ditt projekt med en professionell och tilltalande ”utsida” kommande säsong. Antingen det gäller nya möbler, stora parasoller eller med våra öppningsbara taklösningar. Marknadens i särklass bästa. Fråga bara våra kunder.

För mer information eller hjälp att hitta rätt lösning utifrån era förutsättningar och önskemål, kontakta oss på Horeca Garden.

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *