PALAZZO NOBLESSE PÅ REBELL I MALMÖ

Ja, så här ser det ut när vi levererat och installerat 2 st premium parasoller från Glatz. 2 st Palazzo® Noblesse i storleken 4×6 m med halogenvärmare, LED belysning och lackerade i svart. Vi passade även på att byta ut tyget på bef. markiser.

Vilket är ditt behov?

Solskydd eller regnskydd? Litet enkelt parasoll eller stort kraftigt restaurang parasoll som står pall för mycket? Tveka inte att slå oss en signal så pratar vi mer om hur vi kan hitta en bra lösning utifrån dina förutsättningar.

För mer info, produktfakta om resp. modell, kolla hemsidan under rubriken Parasoller.

Välkommen till Horeca Garden, du också!

Med kunskap, erfarenhet och engagemang levererar vi lösningar med känsla och hög servicegrad – alltid med kunden i centrum. Något som leder till långa och goda relationer.

Anlita oss i ett tidigt skede. Då kan du lättare realisera ditt projekt med en professionell och tilltalande ”utsida” kommande säsong. Antingen det gäller nya möbler, stora parasoller eller med våra öppningsbara taklösningar. Marknadens i särklass bästa. Fråga bara våra kunder.

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *