Återbetalning på investerad krona

Vill du ha snabb återbetalning på investerad krona? Kund A: ”Vi avvaktar nog och ser hur det utvecklar sig… Nästa år… Kanske… Det är mycket pengar…” eller Kund B: ”Vi måste ta nästa steg och satsa för att inte bli omkörda… Vi måste erbjuda våra gäster en bättre produkt. Att kunna vädersäkra vår uteservering är en del i detta… Vi bor ju i Sverige och här är vädret inget man kan förlita sig på… Det är för mycket som står på spel…”

Ja, vi får höra båda varianterna. Och vi har ett entydigt svar på vilken linje som skapar utveckling och tillväxt hos våra kunder. Man måste helt enkelt våga för att vinna och vi har definitivt ”verktygen” för att hjälpa er att lyfta er verksamhet till nya nivåer. Något som direkt kommer att synas i resultatet i er verksamhet. Se bara före och efter bilderna på detta projekt. Ett i raden av många där vår kunds investering genererat en omsättningshöjning redan första året som vida överstiger investerad krona. Och ja, vi hjälper självklart till med att hitta en finansieringslösning som passar era förutsättningar. För med våra lösningar är det ni som tar kontroll över vädret – som förlänger säsongen i början och i slutet – som möjliggör och säkrar fler utomhusarrangemang på plats – som säkrar och ökar omsättningen. Ja, som bidrar till ett bättre TB för verksamheten. Så visst är det lite konstigt att vänta och fundera på det som även skulle hjälpa er?! Nä, lyft luren och slå oss en signal direkt så pratar vi om hur vi kan hitta bästa lösningen utifrån era förutsättningar och möjligheter. Oavsett om det är till en takterrass eller på markplan, eller det är stort eller litet. Vi har lösningarna.

Väl mött och välkommen, Du också! www.horecagarden.se info@horecagarden.se +46722337060 el. +46‭702853257‬


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *