Vädersäkrad restaurangyta

Vill du få det lika bra som Niklas och Johan har det på Stars & Stripes i Karlskrona? För 5 år sedan tog de beslutet att gå från en föråldrad uteservering som bara fungerade vid fint väder till att uppgradera sig till en vädersäkrad yta som skulle fungera i ur och skur, året runt. Det mynnade ut i att vi levererade och byggde upp 4 st. öppningsbara tak, modell Nomo kompletterat med ca 35 m heltäckande höj/sänkbar inramning, modell Split. Till detta monterade vi Solamagic värmare att använda vid kallare temperaturer.

Vill du också ha vår hjälp? För vi har botemedlen mot dåligt väder! Stort som litet. Till er verksamhet eller hemma privat. Slå bara en signal så hjälper vi er att hitta rätt lösning utifrån era förutsättningar. Det behöver inte vara svårare än så. Varmt välkommen till Horeca Garden, Du också!

E-MAIL: info@horecagarden.se TFN: +46 0722 337060 el. +46 0‭70 2853257

Så här såg uteserveringen ut innan förvandlingen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *