Blogg

Blogg

Nytt projekt och planering

Det är alltid bra med ritningsunderlag från arkitekten. Hos denna kunden kommer det att bli 2 st. öppningsbara tak modell Nomo med ca 30 m höj-och sänkbar inramning modell Café au Lä. Till detta Solamagic värmare och mycket annat. Allt på 17:e våningen i Göteborg. Det lär bli en utsikt som heter duga.

Vilket är ert behov? Vi hjälper er att sudda ut gränsen mellan ute och inne med lösningen utifrån era förutsättningar. Slå oss bara en signal så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa till!

Välkommen till Horeca Garden!

 

0 kommentarer Dela på:


God fortsättning!

God fortsättning på det nya året!

Hoppas ni haft en bra och avkopplande jul- och nyårshelg. 

Det är nytt år och fortare än vi anar är våren och uteperioden här och då gäller det att planera i tid. Hur ser dina/era behov ut för uteplatsen eller uteserveringen? Har ni det väderskydd som ni behöver? Vi hjälper er gärna med att hitta det som passar just dig/er. Om det är ett öppningsbart tak, parasoll, markis, glaspartier, möbler eller värmare. Vi hjälper er att hitta det som passar bäst.

Tveka inte att höra av er, så kan vi ses för ett förutsättningslöst möte och prata vidare.

Väl mött,

Hälsar vännerna på Horeca Garden 

 

  

 

 

 

 

   

 

 

0 kommentarer Dela på:


Vad är era behov?

Nu är hösten här och snart kommer vintern. En halogenvärmare ger omedelbar värme och nu när det är kyligare är halogenvärmarna ett fantastiskt hjälpmedel för att kunna sitta ute även nu när det är kyligt. Men innan vi hunnit blinka är det snart vår igen, och därför är det snart tid för att börja planera för både uteserveringen och uteplatsen, så att den blir så bra och genomtänkt som möjligt.

Vi har det mesta för utemiljön – alltifrån öppningsbara tak, parasoller, markiser, höj-och sänkbara glaspartier, värmare och möbler. Det är bara att höra av er för ett möte så brainstormar vi fram en bra lösning.     

Väl mött och välkommen till Horeca Garden, Du också!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer Dela på:


0 kommentarer Dela på:


SOL + PARASOLL = A PERFECT MATCH!

Oj, oj, oj, vilken sommar vi har haft och fortsatt har. Och i år slår den alla rekord. Den allra högsta temperaturen som uppmätts i Sverige (hittills) är 38°C. Det var dels i Målilla i juni 1947, dels i Ultuna i juli 1933. Ja, dessa rekord lär ryka all världens väg i år.

SOL + PARASOLL = A PERFECT MATCH.

Ordet parasoll i dess ursprungliga betydelse kommer från latinets parare som betyder avvärja och sole som betyder sol. Alltså att avvärja sol. Ett solskydd helt enkelt.  Och denna sommar har våra parasoller kommit helt till sin rätt.

Vilket är ditt behov? Litet enkelt parasoll eller stort kraftigt restaurang parasoll som står pall för mycket? Tveka inte att slå oss en signal så pratar vi mer om hur vi kan hitta en bra lösning utifrån dina förutsättningar.

Utnyttja fullt ut med hjälp av värmare. Eller rättare sagt halogenvärmare.

En Halogenvärmare ger omedelbar och direkt värm och nu när kvällarna blir lite kyligare är halogenvärmarna i ännu högre utsträckning ett fantastiskt hjälpmedel för att skapa långa och sköna kvällar. Mer om halogenvärmare finner du under VÄRMARE längst upp på sidan. Visst låter det intressant. Tveka inte att slå oss en signal så pratar vi mer om de olika möjligheterna.

Väl mött och välkommen till Horeca Garden, Du också!

Vi hörs!

0 kommentarer Dela på:


PREMIUM.

Vi levererar premium parasoller som är 🇨🇭 Made sedan 1885. Det betyder erfarenhet, hållbarhet, kvalitet och mycket mycket mer. 💯👍

Vilket är ditt behov?

Solskydd eller regnskydd? Litet enkelt parasoll eller stort kraftigt restaurang parasoll XXL som står pall för det mesta? Tveka inte att slå oss en signal så pratar vi mer om hur vi kan hitta bästa lösningen utifrån dina förutsättningar.

Väl mött och välkommen till Horeca Garden, Du också! 

Vi hörs!

0 kommentarer Dela på:


ÖPPNINGSBART TAK, ANPASSAT TILL FÖRUTSÄTTNINGARNA PÅ PLATS.

Sådär ja. Då är ytterligare ett montage klart. Denna gång anpassade vi oss efter verkligheten, en bef. pergolakonstruktion i stål. Till den ett specialanpassat öppningsbart tak, modell Tecnic, a’ 8 x 4 m. Då blir det så här hemma hos M & T i norra delen av Sthlm om man ser det lite ifrån ovan. Och Ja, M & T är väldigt nöjda. Tack för det!

Vill du också ha möjlighet att ta kontroll över vädret?
Slå då en signal så hjälper vi er att hitta rätt lösning utifrån era förutsättningar.

Väl mött och välkommen till Horeca Garden, Du också! 

Vi hörs!

0 kommentarer Dela på:


ÖPPNINGSBART TAK DELUXE!

Här modell Rialto som blivit en förlängning av vardagsrummet hemma hos I&L i NV Skåne. Ja, nu gäller det bara att ställa möblerna iordning.

Med våra öppningsbara tak suddar du ut gränsen mellan ute och inne. Det är taket du önskar att du hade, när solen blir för varm eller det nyckfulla vädret slår om till det sämre.
Ja, våra öppningsbara tak är utan tvekan marknadens i särklass bästa. Fråga bara våra kunder. 😊

För mer information, kontakta oss på Horeca Garden. Väl mött och välkommen, Du också!

Vi hörs!

0 kommentarer Dela på:


PALAZZO NOBLESSE PÅ REBELL I MALMÖ

Ja, så här ser det ut när vi levererat och installerat 2 st premium parasoller från Glatz. 2 st Palazzo® Noblesse i storleken 4×6 m med halogenvärmare, LED belysning och lackerade i svart. Vi passade även på att byta ut tyget på bef. markiser.

Vilket är ditt behov?

Solskydd eller regnskydd? Litet enkelt parasoll eller stort kraftigt restaurang parasoll som står pall för mycket? Tveka inte att slå oss en signal så pratar vi mer om hur vi kan hitta en bra lösning utifrån dina förutsättningar.

För mer info, produktfakta om resp. modell, kolla hemsidan under rubriken Parasoller.

Välkommen till Horeca Garden, du också!

Med kunskap, erfarenhet och engagemang levererar vi lösningar med känsla och hög servicegrad – alltid med kunden i centrum. Något som leder till långa och goda relationer.

Anlita oss i ett tidigt skede. Då kan du lättare realisera ditt projekt med en professionell och tilltalande ”utsida” kommande säsong. Antingen det gäller nya möbler, stora parasoller eller med våra öppningsbara taklösningar. Marknadens i särklass bästa. Fråga bara våra kunder.

Vi hörs!

0 kommentarer Dela på:


TAKTERRASSER DELUXE!

Här är resultatet. En förlängning av vardagsrummet på två takterrasser i Göteborg. Modell Fusion från vår italienska leverantör Pratic. Ja, det är inget annat än inbjudande. Efter en maj månad som går till historien som den varmaste i mannaminne har vi skapat två terrasser som trots 30 gradig värme blivit en underbar plats för våra kunder C och E&A.

Med våra öppningsbara tak suddar du ut gränsen mellan ute och inne. Det är taket du önskar att du hade, när solen blir för varm eller det nyckfulla vädret slår om till det sämre.
Ja, våra öppningsbara tak är utan tvekan marknadens i särklass bästa. Fråga bara våra kunder. ????

För mer information, kontakta oss på Horeca Garden.

Väl mött och välkommen, Du också!

0 kommentarer Dela på: