Inredning

Room Boost är ett företag som hjälper både företag och privatpersoner att förändra rummet till det bättre – vi hjälper helt enkelt till med att ”boosta rummet”. Det kan vara en garderob, hela huset/lägenheten, kontoret, fikarummet eller varför inte entrén i bostaden eller på företaget.

Annette Anderson är certifierad Feng Shui konsult och inredare med en bakgrund som Diplomerad Marknadsekonom och textilingenjör. Genom åren har Annette skaffat sig många erfarenheter inom olika branscher både som projektledare, produktchef, marknadsförare och inredare för att nämna några.

”Att få människor att trivas och må bra i sina hem eller på sin arbetsplats är något jag brinner för. Feng Shui handlar ju om att skapa balans och harmoni och är otroligt intressant och inspirerande. Det kan innebära alltifrån att skapa balans i ett sovrum till att få företagets personal att trivas bättre och därav prestera mer.”

Vad är ditt eller ert behov?

Vi hjälper dig/er gärna, det är bara att slå en signal eller skicka en förfrågan via mail. Se under fliken kontakt där finns våra kontaktuppgifter eller på Room Boost hemsida.

Vi erbjuder också fotografering. Se gärna några av referensbilderna under fliken foto på Room Boost hemsida.