Referenser

Det är väl känt att man är inte bättre än sitt senast genomförda uppdrag. Därför tycker vi att det är skönt att än en gång känna en kunds spontana, men framförallt ärliga glädje när vi är klara med ytterligare ett av våra genomförda uppdrag. När en kunds Tack! övergår till en värmande go’ kram, är det bästa betyg vi kan få. Och när kund även tillägger att det blev bättre än de räknat med, gör inte saken sämre. Tack för förtroendet. 

När det kommer till HoReCa-branschen (hotell, restaurang, café) är det viktigt att även lägga till ytterligare en dimension gällande våra lösningar. Lönsamheten. Och för att göra det lättare att ta till sig, återberättar vi här samtalet från ytterligare en i raden av genomförda projekt där kunden, låt oss kalla honom Marcus, ringer upp oss efter en fullständigt urusel sommar. Ja, vädermässigt alltså. ”Tack! Jag ville bara ringa och säga tack! Vi är så nöjda med det ni levererade till oss. Utan detta hade vi garanterat tappat minst 20% i omsättning. Nu har vi ökat med drygt 40%. Och vi har fullt hela tiden. Oavsett väder! Tack än en gång!” Ja, det var ju ord och inga visor. Tack själv Marcus för förtroendet.

Som sagt, med våra lösningar är det ni som tar kontroll över vädret – ni förlänger säsongen i början och i slutet – det möjliggör och säkrar fler utomhusarrangemang på plats – det säkrar och ökar omsättningen – och det bidrar till ett bättre TB för verksamheten.

sol

Vi på Horeca Garden är helt specialiserade på att utrusta HoReCa-branschen (hotell, restaurang, café), det offentliga rummet eller privat med professionella och tilltalande lösningar för uteserveringar, utomhusytor eller till hemmet.

Tveka inte att skicka ett mail eller slå oss en signal så pratar vi mer om möjligheterna hos dig. Det behöver inte vara krångligare än så.

Hälsningar
Vännerna på Horeca Garden

Nedan är ett axplock av uppdrag vi genomfört under åren


The Vault hotell

Ännu en vädersäkrad uteservering klar utförd av oss.
En av Helsingborgs skönaste uteserveringar, längst upp på Stortorget uppe vid trapporna till Kärnan. Lite stimmigare, lite intimare, lite roligare. Venti Trattoria på the Vault Hotel. Benvenuti!
Till detta projekt har vi levererat och monterat 2 st markiser modell Jumbo från Stobag samt höj-/sänkbart glasräcke modell Café au Lä/Cit i Lä från Svalson. Plus en massa speciallösningar för att göra projektet möjligt överhuvudtaget, några värmare och en del möbler. 

thevaulthotel.se

Moyo i Helsingborg

Ett par bilder från Helsingborgs mest avslappnade uteservering, längst norrut i Norra Hamnen, restaurang Moyo.
Till detta projekt har vi levererat höj-/sänkbart glasräcke modell Café au Lä/Cit i Lä från Svalson och parasoll HG basic. 

moyo.jopi.se


Kåseberga Fisk

Kåseberga, fiskeläget där Sveriges största skeppssättning finns, Ales stenar, med sina totalt 59 stenblock och som är 67 m lång och 19 m bred. En upplevelse där havet möter himlen och naturen, helt magiskt!
I Kåseberga blir nu upplevelsen ännu mer magisk. För på Kåseberga Fisk och Ahls Rökeri, där hav möter bord, har Jimmy med personal gjort en face lift för att bli ännu bättre. Och vi har fått förmånen att montera 2 st öppningsbara tak, modell Level. Totalt 23 m bred och med 5 m utfall. Till detta kompletterades det med ett 20-tal parasoller från Glatz, modell Alu Push.

kaseberga-fisk.se


Restaurang Jord 

Så, då var Restaurang Jords sommarhäng Biotop öppet. Och WOW ett sånt fantastiskt slutresultat! Tack Peter för att vi fick förtroendet att vara med på resan från ax till limpa. Andreas, stort lycka till! Och hälsa hela gänget på Jord/Biotop! 2 st. modell Nomo öppningsbara tak med screengardiner modell Raso. Givetvis med LED-belysning och Solamagic värmare. Med en sista touch ifrån Mio Public i Linköping.

restaurangjord.se


Gränsö slott 

Gränsö Slott i Västervik. Ja, vackrare än så här blir det knappast. Hit har vi levererat 2 st. 5×5 m. Palazzo Noblesse, 2 st. 5×5 m. Castello samt 6 st. små runda 2,5 m Fortero. Parasoller i vacker slottsmiljö och kring poolområdet vid Spa-avdelningen. Alla från vår leverantör Glatz. Premium Swiss Quality.

granso.se


Absolut Home 

Åhus, Sweden, Absolut Home, The Åhus Villa, Restaurang Villan. Färdigt resultat med en prunkande trädgård runt våra premium parasoller från vår schweiziska leverantör Glatz.3 st. runda 7 m. och 2 st. 7×7 m. Palazzo Royal med LED-belysning och värmare. Visst är det snyggt? 

absoluthome.com/sv-SE


Stars & Stripes 

På Stars & Stripes i Karlskrona har vi levererat 4 st. öppningsbara tak modell Nomo kompletterat med ca 35 m heltäckande höj/sänkbar inramning modell Split. För att få extra trivsamt har vi även levererat Solamagic värmare. Vill du få det lika bra? Fråga då Niklas eller Johan på Stars & Stripes hur man gör. 

starsnstripes.se/karlskrona


Takterrass i Landskrona

Så, då var ytterligare en takterrass vädersäkrad. Denna gång hos S & R på bästa läge med obruten utsikt ut över ett underbart Öresund.
1 st. modell Rialto öppningsbart tak med LED-belysning och Solamagic värmare. Såväl tak, belysning och värmare styrda via fjärrkontroll. Ja, smidigt ska det vara. Till detta Cit i Lä runt hela terrassen.


Hotel d’Angleterre, Köpenhamn, Danmark

Levererat och installerat 5 st premium parasoller från Glatz. 4 st Palazzo® Style i storleken 3×4 m med halogenvärmare, LED belysning och med motordriven öppning och stängning samt 1 st Fortero i storleken 2,5×2,5 m.

dangleterre.com

d'Angleterre Hotel Copenhagen 20160514


Cielo Rooftop Bar / Hotel Bellora, GÖTEBORG.

Levererat och monterat 24 meter markis, modell Jumbo från Stobag. Marknadens största och kraftigaste markis med 5 meters utfall! Lika långt höj-/sänkbart glasräcke, modell Café au Lä/Cit i Lä från Svalson.

hotelbellora.se/

bellora-ceilo-roof-top-bar-ab


Hotel Pigalle, GÖTEBORG

Till Hotel Pigalle’s nya vädersäkrade uteservering på deras takterrass, med utsikt över takåsarna har vi levererat och monterat ett öppningsbart tak, modell Level, bredd 1300 cm x utfall 650 cm. Stomme i beige och med dukväv Precontraint PVC #302 i färg bianco perla. Till detta även Solamagic Halogenvärmare.

PDF

hotelpigalle.se


Djupvik Hotel, strax söder om Klintehamn, GOTLAND

Levererat och installerat 5 st. modell Nomo med modell Raso screengardiner i fronten. Allt lackat i antracitgrå och med dukväv Precontraint PVC #302 i färg bianco perla. Manövrering med motor styrd via Somfy fjärrkontroll. Integrerad vattenavrinning i konstruktionen som vanligt.

djupvikhotel.com


Rådhuscaféet 

Rådhuscaféet i Skövde. Hit har vi levererat 7 st. parasoller modell Palazzo Noblesse och 100-tals stolar och bord. Ja, det är ju också bästa läget på torget.
radhuscafeet.se


Restaurang Lillplogen

Wow! På drygt 20 timmar under bara 2 dagar löste vi montaget på Restaurang Lillplogen på Wärmdö. Nu står 2 st. parasoller modell Rialto och 1 st. modell Vision öppningsbara tak färdiga och klara på denna mysiga restaurang.

lillplogen.se


Kafé Rosteriet / Löfbergs Lila HK, KARLSTAD

Levererat och installerat 1 st premium parasoller från Glatz, Palazzo® Royal i storleken 6×6 m med halogenvärmare, LED belysning och med motordriven öppning och stängning samt Café au Lä-partier lackade i svart.

lofbergs.se/vara-cafeer/karlstad/ 

lofbergs.se/


Restaurang Kings Corner, HELSINGBORG

Levererat Café au Lä-partier, stol Aten och bordsstativ Milano med bordsskiva Werzalit till Kings Corners nya uteservering mitt i centrala Helsingborg.

kingscorner.se

Helsingborg Kings Corner


Restaurang Marinan, YSTAD

Till Restaurang Marinan har vi levererat och monterat 1 enhet modell Reverse öppningsbart tak med modell Slide skjutbara väggar/fönster och vädersäkrat drygt 50 kvm på bästa läge vid strandkanten. Allt lackat i antracitgrå och med dukväv Precontraint PVC #302 i färg bianco perla. Manövrering med motor styrd via Somfy fjärrkontroll. Integrerad vattenavrinning i konstruktionen som vanligt. Även LED-belysning monterad på takduksprofilerna.

ystadmarinan.se

Ystad Marinan 1


Privatkund, GÖTEBORG

Levererat och monterat modellen Reverse, lackad i antracitgrå och med dukväv Precontraint PVC #302 i färg bianco perla. Manövrering via motor och styrd via Somfy fjärrkontroll. Givetvis med konstruktion där hängrännor och stuprör är helt integrerade i konstruktionen och som på så sätt leder ut regnvatten i stolparna mot marken. Till kortsidorna skjutbara fönster-/väggpartier modell Slide. Även dessa lackade i antracitgrått.


Restaurang Cava 42 på Nöjesfabriken, KARLSTAD

Levererat ett Palazzo® Royal – premium parasoll i storleken Ø 7 m. I parasollet är det fördragen el till 4 st halogenvärmare såväl som till belysning.

nojesfabriken.se/cava-42

facebook.com/cava42

Cava 42 miljöbild


Innergården på Nöjesfabriken, KARLSTAD

Levererat och monterat 3 enheter modell One öppningsbart tak och vädersäkrat en yta på drygt 250 kvm.
Nöjesfabriken använde sig av The Concept Bureau i Göteborg som tog ett totalgrepp om detta projekt för att skapa deras nya koncept och miljö.
Spik Studios, Göteborg.

Spikstudios.com

Spik studios cava 42

Karlstad Nöjesfabriken Innergården

Karlstad Nöjesfabriken Innergården A


Restaurang Cloud Nine, Lilla Bantorget, STOCKHOLM

Levererat och monterat drygt 150 kvm vädersäkrad uteservering till Plaza Cloud Nine i form av 2 st öppningsbara tak, skjutbara väggdraperier och värmare. Cloud Nine består förutom av Plaza Cloud Nine av Matsalen och Dim Sum Room.

restaurangcloudnine.se

Plaza Cloud Nine 1


Privatkund, HELSINGBORG

Levererat och monterat ett öppningsbart tak, modell Level, bredd ca 800 cm x utfall ca 450 cm. Stomme i antracitgrå och med dukväv av Precontraint 302 i ljusgrått.

Denna gång måste vi bara få dela med oss av glädjen som denna kund visade. För det är så vansinnigt kul att se leendet hos en kund när ett projekt är klart. Att det i detta fall även kryddades av kundens spontana uttalande:  Jag visste att det skulle bli skitbra! Men det blev faktiskt 10 gånger bättre! gör ju inte saken sämre.


Restaurang Hangover, VAXHOLM

Levererat och monterat Café au Lä-partier och Solamagic Halogenvärmare till Restaurang Hangovers uteservering. Här han man njuta av god mat, ett glas gott vin, hänga med vänner och njuta av den vackra miljön på uteserveringen där vattnet och båtarna förgyller med sin närhet precis utanför.

hangoverrestaurang.se

Vaxholm Hangover


Texas Longhorn, Linnégatan & Södra Vägen, GÖTEBORG

Levererat komplett uteservering i form av nybyggt trädäck, öppningsbart tak, skjutbara väggpartier, entrédörr och värmare. Möblerna hade kund sen tidigare även om borden behövdes slipas och oljas in inför säsongen.
Texas Longhorn öppnade sin första restaurang i Sverige 1994 och de grillar fortfarande sitt kött precis som då. Idag finns cirka 20 restauranger runt om i landet.

http://www.texaslonghorn.se/

Göteborg Texas Longhorn Linnégatan

Göteborg Texas Longhorn Södra Vägen III


Mr. P, Götaplatsen, GÖTEBORG

Levererat bordsstativ till Mr. P’s nya uteservering för året. Bordsskivorna har Mr. P själv låtit tillverka.
Mr. P och TOSO ligger vägg i vägg längst upp på Götaplatsen. Inför 2013 utökade Mr. P med en uteservering för cirka 150 gäster. Och en ny smakfull samlingsplats har skapats i Göteborg.

https://www.facebook.com/mrpgbg

http://www.toso.nu/


Barista Fair Trade Coffee, Citykajen, MALMÖ

Levererat Café au Lä-partier till Barista’s uteservering längst in i inre hamnbassängen i Malmö vid Citytunnelns uppgång mot Malmö Högskola.
BFT Coffee har funnits sedan 2006 och jobbar Fairtrade/Rättvisemärkt hela vägen. Barista skänker 2:- varje gång du fikar med Baristas Stammiskort. 1 fika = 1 skolmat. Vi på Horeca Garden har stammiskort.

http://www.barista.cc/

Barista Café au Lä


Black Pearl, KUNGSBACKA

Levererat 2 st 6×6 m Palazzo Noblesse från Glatz till Black Pearl’s uteservering på Stortorget. På Black Pearl i Kungsbacka är det fokus på gästupplevelsen genom att erbjuda live-uppträdanden, DJ’s, Musikquiz blandat med en spännande meny och afterwork på fredagar.

blackpearlbar.se

Kungsbacka Black Pearl


Broms Bistro & Bageri, Karlavägen, STOCKHOLM

Levererat halogenvärmare från Solamagic till Broms nya uteservering. Broms öppnade i augusti 2013 efter att ha förvandlat en gammal banklokal till bistro, bar, delikatessbutik och ett bageri. Och Östermalm har fått en ny kvarterskrog för många sinnen.

bromskarlaplan.se

Stockholm Broms Bistro Karlavägen


Privatkund, HALMSTAD

Levererat och monterat ett öppningsbart tak, modell Tecnic, bredd ca 700 cm x utfall ca 350 cm. Stomme är en platsbyggd pergola med limträbalkar som laserats svartbruna. Som alltid, motordriven öppning och stängning av duken styrd via fjärrkontroll. Här med dukväv av Precontraint 302 i bianco perla (pärlvit).


 

Nedan lite blandat…

kungsbacka-hornet

Malmö Johan P

Borås The Factory

Malmö Savoy

Landskrona Fellini

Höganäs Hamnkrog

Göteborg Magazzino

Miatorps Pizzeria

Barista Citykajen Arizona möbler

Stockholm Älgö

Olsons Skafferi

Bistro Boheme

Karlstad Bar Teatral 2

Björholmens Marina

Göteborg Johannebar

Helsingborg Linneaträdgården

Barista Lund C

Helsingborg Café Viva

Helsingborg Haket

Trollhättan Butlers

Helsingborg Jou San

Torekov Fiskhuset

Malmö Aroma

Stockholm Santa Fe Coffee

Samt många fler… Kanske du blir nästa?