För Arkitekter & Inredare

Vissa idéer är för bra för att dra ett streck över.

Det finns idéer och lösningar på det mesta i vår värld. Men många gånger stannar det bara vid en tanke. Även om idén borde hamna på ett ritbord och få blomma ut helt.

Vi på Horeca Garden vill dela med oss av vår kunskap till föreskrivande led!

Den idé vi talar om höjer en bostads värde och ger innehavaren glädje från första dagen. För alla vill kunna använda sin veranda, balkong eller takterrass till det den är till för. Även om det regnar lite eller blåser lite mer än vanligt. Som det så ofta gör i Sverige.

Samma idé gör hotell, restauranger och caféer oberoende av väder och förlänger deras säsong i början och i slutet. Lösningen möjliggör och säkrar också fler utomhusarrangemang på platsen. Något som ökar omsättningen och som bidrar till ett bättre TB för verksamheten.

Vi vill på detta sätt välkomna er till en ny värld med den senaste generationens markiser / pergolamarkiser / patiomarkiser / restaurangmarkiser i form av våra öppningsbara tak! Det som började som ett solskydd kring Medelhavsländerna har vi tagit med oss till det inte lika solsäkra Skandinavien och gjort till ett väderskydd som tål det mesta. De är framtagna och designade av de ledande tillverkarna av öppningsbara tak i världen.

Vill du veta mer om den senaste generationens flexibla uterum och markiser i form av våra öppningsbara tak? Tveka inte att slå oss en signal eller skicka ett mail så hjälper vi er att reda ut begreppen.

Mer om våra öppningsbara tak finner du längst upp på sidan under rubriken VÄDERSKYDD / ÖPPNINGSBARA TAK / UTERUM