Om Oss

Horeca Garden är specialiserade på att utrusta såväl HoReCa-branschen som privatkunder med professionella och tilltalande lösningar för uteserveringar och utomhusytor.

Vi är en helhetsleverantör som kan ta fram det mesta och är med i hela processen om kunden vill. Vi kan såklart ta fram skisser och moodboards och hjälper gärna till och kan vara både bollplank och ge idéer på vad som passar hos er. Vi levererar högkvalitativa produkter inom öppningsbara tak, pergolalösningar, parasoller, skjutbara glaspartier, höj-och sänkbara glasstaket, värmare, möbler och inredningsdetaljer.

Med våra öppningsbara tak suddas gränsen ut mellan ute och inne. Det är taket du önskar att du hade, när det nyckfulla vädret slår om till det sämre. Men som du kan ”cabba av” när den svenska sommaren är som bäst. Ett uterum när det behövs men en cabriolet när solen skiner. Det är glädje från första dagen och höjd livskvalitet. Att det sen också höjer din bostads värde gör ju inte saken sämre. 

Vi anser att goda affärer bygger på bra relationer och det är i nära samråd med kunden som de goda idéerna föds. Med detta som utgångspunkt gör vi allt för att matcha våra kunders förväntningar oavsett om det handlar om ett hotell, en restaurang, ett café, det offentliga rummet eller privat. Horeca Garden erbjuder ett personligare möte där vi med passion och entusiasm guidar fram bland modeller och kombinationer, färger och former. Med kunskap, erfarenhet och engagemang levererar vi lösningar med känsla och hög servicegrad – alltid med kunden i centrum. Något som leder till långa och goda relationer.

Vi som äger företaget heter Annette Anderson och Fredrik Engberg. Vi arbetar med flera olika kompetenta samarbetspartners inom både byggbranschen och andra företag i vårt segment. 

Varmt välkommen till Horeca Garden, du också!